Tässäpä on tällä viikolla valmistuneita yöpukuja. Olen selaillut nettikauppoja ja minulla teki mieli tilata vaikka mitä ihanuuksia ja tehdä niistä yöpukuja, mutta päädyin kuitenkin kumoamaan trikoolaatikkoni ylösalaisin ja käyttämään vanhoja kankaita pois. Tässä on nyt yhdistelty mikä vain vähänkin tuntui sopivan yhteen. Osa käytetyistä tilkuista oli niin pieniä, että etukappalekin piti koota kahdesta palasesta. Mutta tuleepahan kankaat käytettyä tarkkaan!

Kaavana kaikissa paidoissa on Ottobren 6/2010 Villi viikinki kaava ja kaikissa housuissa on Ottobre 6/2009 Striby legs pitkiksien kaava.  Kaksi seuraavaa yöpukusettiä on koossa 92cm.

Tuossa yläkuvassa housuihin on käytetty minun vanha t-paita. (Housuissa ei ole tahraa, kuvatessa on tullut joku heijastus).

 

Yllä oleva yöpuku on koossa 122.

Näissä pitkiksissä (122cm) on kangas kierrätettyä. Resorit on uutta. Mukava kun välillä löytyy jotain kierrätettäväksi kelpaavaa. Pitäisi kirppareilla käydessä enemmän paneutua siihen, mitä voisi hyödyntää ommellessa, kumpa vaan olisi itsellä kekseliäisyyttä enemmän!