Nyt oli työn alla itselle pari tunikaa. Kankaat näihin löysin Eurokankaan trikoopaloista. Tässä oli jälleen kerran käytössä vanha hyväksi havaittu kaava Ottobren Bohemian tunika. Ja näitähän alkaa jo ollakin aikas monta tällä kaavalla tehtyä! Ja mieleinen taas tuli.

Tämän toisen tunikan kaava on otettu omasta vanhasta tunikasta. Lasten vaatteissa olen kyllä useinkin ottanut kaavoja vanhoista vaatteista, mutta tämä oli vähän vaikeampi ja jännitti kyllä onnistuuko. Mutta sopivahan tästä tuli.  Tämä näyttää kietaisutunikalta, mutta etukappaleet on ommeltu sivusaumoissa yhteen. Päällimmaisessä etukappaleessa on pienenä yksityiskohtana alareunassa erilleen huoliteltu reuna. Vyö on irrallinen ja kiinni sivusaumoihin ommelluissa lenksuissa. Kaula-aukon kanttasin mustalla trikoolla.

Ja sitten vielä rohkenen laittaa tänne kuvan ihan omalla naamalla =). Aina ennen olen kasvot rajannut pois, mutta nyt ajattelin, että antaa mennä. Tuollainen siitä tunikasta siis sitten tuli.

 

Blogiini tullaan aika usein hakusanalla: kaava vanhasta vaatteesta, tai jotain tuohon tyyliin. Niinpä sitten otin muutaman kuvan kaavanteosta ja teen siitä oman sivunsa tuonne sivulaatikkoon. Sieltä sitten löytyy jokunen vinkki kaavojen piirtämiseen.  En todellakaan ole mikään taituri tässä asiassa, mutta joskus on mukava lukea toisen kokemuksia kun itse alkaa jotain uutta juttua kokeilemaan.